Oktoberfest Tyroler Kostumer

Tyroler fest i AalborgYeah! Atter tid til den årlige Oktoberfest hvor alle kommer iklædt kiksede Tyroler Kostumer her hos Galehuset. Det bliver uden tvivl årets fest og hvis tingene blot går lidt som de plejer en kæmpe success. Jeg regner med selv at dukke op, iført mit flotte lyserøde tyroler kostume som altid er et kæmpe hit til disse Oktoberfeste. Min kæreste Pia har den vildeste mest nedringede kjole du kan forestille dig, så det er atter tid at få sat godt gang i de tyske slagere og fut i festen. Det fede ved disse her feste er at så godt som alle kommer udkældt i relevante kostumer. Men hvilker former for udklædning er ellers populært når vi skal til tema fest eller specielle begivenheder som fastelavn, karneval eller sidste skole dag? Vi har spurgt Peter fra kostumeoutlet.dk og han gav os følgende liste:

Her er nogle eksempler på andre populære typer af udklædning her i Danmark:

  • Tyroler kostume
  • Halloween kostumer
  • Sidste skoledate kostume
  • Karneval kostumer
  • Lederhosen kostume
  • Ninja Kostume
  • Cowboy kostume

Sidste år var ved med til Aalborg Karneval, udklædt i vores tyroler kostumer, da det var hvad vi lige havde liggende og ikke ville ofte penge på nye kostumer. Aalborg karneval var faktisk lidt sjovere end den tyroler fest vi var til fest, så den kostume fest kan bestemt også anbefales.

Læs mere om Aalborg karneval her på http://www.onlinekostumer.dk/aalborg-karneval-2016/

Vi elsker kostumer

Faktisk elsker vi her i Danmark at klæde os ud, og derfor er salget af kostumer også steget eksplosivt over de seneste 6 år. Udvalget er også voksnet enormt. Før kunne man måske vælgte mellem 2 forskellige slags udklædninger af en bestemt slags. Nu om dage er det ikke unormalt med 5-6 forskellige slags. Samtidig bruger vi også flere og flere penge på vores udklædninger. Det er ikke længere nok blot at være klædt ud, nej nu skal man også gerne have den bedste udklædning og være en som man ligger mærke til. F.eks. kommer der 3 Pocahontas piger, så er det jo ikke specielt sjovt hvis man ligner de 2 andre. Derfor vælger mange selv at rette lidt til på deres kostumer eller evt. at købe noget tilbehør for at gøre det lidt mere autentisk. Det kan f.eks. være noget så simpelt som en bue og pil for at fuldende pocahontas udklædningen. Personligt kender jeg selv flere, som gerne smider 1.500 til 2.500 efter en udklædning, men så er det som også tale om en der kan bruges mere end blot en gang. Mit eget sæt til denne her Oktoberfest har kostet omkring 600 kroner og er købt over Internettet. Den var oprindeligt hvid, men vi valgte selv at farve den lyserød, da det jo ikke er en farve som man ser ofte til disse her feste.

Oktober fest i Aalborg

Oktober fest hos galehuset

I år bliver vi omkring 15 stykker fra Galehuset, som har valgt at tage afsted til dette års Tyroler Fest og jeg er sikker på at det kun kan blive sjovt. God mad, masser af iskolde fadbamser, godt selvskab, højt tekno musik inspireret af tyske og østrigske slagere, kan det blive bedre? Jeg ser rigtigt meget frem til festen og er sikker på at det bliver en af de feste som man vil huske langt inde i det nye år.
Hvad med jer, høre i til typen der tager afsted til tyroler feste eller sidder i bare hjemme og se vild med dans i stedet for? Hvis du hører til den sidste kategori, prøv noget nyt i år og tag med til en af disse her tyske feste, du vil helt sikkert elske det og det bliver bestemt ikke sidste gang du kommer med.

Her er et par steder hvor i kan læse mere om den altid populære Oktoberfest og få inspiration til smarte og moderne Tyroler kostumer:
Onlinekostumer.dk
Kostumerogudklaedning.dk