Træ briketter

Billig Brænde eller Briketter

Brug for varme her i de kolde vinter måneder? Lige nu er der gode priser på brænde, briketter og træpiller inde hos billige briketter. Spar op til 10% på billig træbriketter og bøge brænde fra billig-briketter.dk

Tilbud på brænde og briketter i høj kvalitet. Lige nu kan du få en palle kvalitets briketter på tilbud til under 1.800 kroner hos kvalibraende.dk – Se mere her

Det at benytte nogle gode træ briketter til optændning er en rigtig god ting her på de kolde vinter dage. Ikke alene er det er miljø rigtig måde at få sin varme på da briketter er Co2 neutrale, dvs. de frigiver ikke mere Co2 end den mængde de optog under træets opvækst. Desuden er de som regel fremstillet af det spild træ der er tilovers fra møbelindustrien, så på den måde kan man også sige at briketter fremstillet af genbrugsaffald.
Dette betyder at du med god samvittighed kan bruge dine træbriketter til opvarmning af hjemmet, eller blot hvis du skal have lidt varme i fyret.
Det samme gælder lidt træ almindelig træ brænde i bøg, eg, ask, gran osv. Dette er også til dels CO2 neutralt. Når jeg siger til dels, så er det fordi der selvfølgelig går lidt til transporten som man ikke altid tager med i regnskabet.
Men i modsætning til gas og olie er det bestemt en mere miljø rigtig måde at få sin varme på.

Køb briketter

Skal du ud og købe billige briketter, så kunne et rigtig godt sted være hos Kvalibrænde. Her er kvaliteten på briketterne helt i top, og de har en rigtig god brændeværdi.
Det er her jeg selv køber det meste af mit brænde og som regel mine træbriketter med. God service, fair pris og et produkt der er noget bedre end de briketter du kan købe i Bilka eller Silvan, gør at jeg kommer igen gang på gang hos kvalibrænde.
Så skal du købe briketter jeg ville jeg vælge at købe dem hos kvalibraende.dk

Træbriketter eller almindeligt brænde?

Skal du bruge almindeligt træ eller træ briketter til opvarmning af hjemmet? Jeg fortrækker som regel træbriketter, da de har en lidt højrere brændværdi, og er lettere at stable.
Det afhænder dog lidt af kvaliteten, får du nogle alt for billige briketter i en dårlig kvalitet, så vil du opleve at de smuldre, og sviner for meget. Det betyder også er der er et for stort spild, med mindre du fejer alle resterne op og benytter efterfølgende.
Så min stemme går til træbriketter.

træbriketter eller brænde?