Babyudstyr, mødre og fodbold

Rigtig mange af os vil jo gerne til fodbold, men det er ikke altid nemt når ens gravide kæreste går derhjemme og syntes man laver for lidt. Jeg vil selvfølgelig gerne være en god og ansvarlig far, så jeg tilbød at tage den lille på 2 med til fodbold. Men hvordan klare man lige den med at så der på sidelinjen og se bold med en baby eller 2 årig barn? For mig var løsningen et bestemt stykke babyudstyr nemlig en bæresele. Jeg har efterfølgende opdaget hvor fantastisk et redskab disse bæreseler kan være.

Hvorfor bruge bæreseler

For mange er hovedgrunden til at bruge en bæresele, at dit barn er mere rolig og stille når det ligger i bæreselen. Jeg har selv købt min Ergobaby 360 four position her på Danbaby.dk.
Den er noget nemmere at have med end hvis du skulle have barnevognen med. Der er ikke alle steder du kan komme frem med en barnevogn, her vil en bæresele ofte ikke være noget problem. Det hænder også at jeg bruger den i hjemmet. Især jeg skal have Lise til at falde til ro, så er det nemmere at tage hende op i bæreselen eller den strækvikle som Ulla normalt bruger til hende. Så kan jeg gå rundt og rydde lidt op eller støvsuge mens jeg bære rundt på Lise og hun falder til ro. Så ja, jeg er faktisk blevet ret glad for min bæresele og benytter den en del mere, end jeg faktisk havde regnet med. Så overvejer du selv en bæresele, så kan jeg bestemt anbefale en Ergobaby 360 four position.

Læs også: Hvorfor vælge Ergobaby?

Hvordan får man lov at tage afsted til bold?

Et problem som mange fædre har, er at det kan være svært at få tid/lov at tage afsted til fodbold mens ens kone sidder derhjemme med en nyfødt. Selv er det ikke altid jeg kan finde en god grund til at få lov. En ting som ofte hjælper er at tage det næst yngste barn med. Bare ned i bæreselen med ungen, lidt babylegetøj og babyudstyr med og så afsted. Kan dette ikke lade sig gøre, så lov at tage opvasken og støvsuge de næste par dage. Køb blomster med hjem og hvis du ellers kan komme i tanke om af fedterier. Nogle har selvfølgelig også blot valgt at opdrage konen godt nok til at man ikke behøver at spørger om lov, men her i 2017 er det ikke længere helt så nemt som førhen.
En ting som ofte hjælper er at sige det i rigtig god tid. Gerne 3-4 uger i forvejen. F.eks. Hej skat, her de 23. Maj skal jeg ud og se en vigtig kamp med Benny. Så kan vi tage ud og besøge din mor d.24 hvis de er hjemme der. Det plejer ofte at virke bedre end hej, jeg smutter lige til bold med Benny Boy, vi ses om et par timer.

babyudstyr, barnevogne, autostole og bæreseler til børn

Jeg har også prøvet at invitere hende med, men det gav heller ikke pote, den ene gang hun tog med, var åbenbart den mest kedelige dag i hendes liv. Så nu arbejder jeg i sted på at få gjort de andre børn mere interesseret i bold, så jeg kan få dem til at spørge: Hey Mor, tror du ikke jeg kan logge far til at tage mig med til fodbold på søndag?
Det tror jeg bliver den bedste løsning frem over. Så kan jeg have den mindste i bæreselen og den ældste kan hjælpe lidt til. Jeg tror nok det skal lykkes.